Műgyanta padlóburkoló És Építőipari Csoport

Technológiák
Beton pormentesítés

Műgyanta padlóburkolat sarokcsatlakozásának kialakításaA jó minőségű tiszta, előkészített betonfelületet impregnáló gyantával kellősítjük, majd színtelen vagy színes TOP COAT /záró/ réteget hordunk fel, a pormentesség és tisztíthatóság érdekében.

Felhasználási terület:

nagyméretű raktárak, műhelyek, garázsok, pincék padlózatának védelmére kis ill. közepes mechanikai igénybevételek ellen


 
Üvegszálas laminálás

A nagyobb mechanikai igénybevételek ellen megfelelő minőségű üvegpaplant laminálunk a már kellősített felületre, és a felület csiszolását követően hordjuk fel az igény szerinti TOP COAT réteget.

Felhasználási terület:
raktárcsarnokok, folyosók, műhelyek, üzlethelyiségek padlóburkolása, valamint ipari és fürdő medencék, tartályok szigetelése, burkolása egy lépésben, lapos tetők bontás nélküli vízszigetelése

 
Önterülő burkolat

Önterülő műgyanta padlóEnnél a technológiánál az egyébként mindig szükséges felület előkészítést, kellősítést követően nagy kopásállóságú finom kvarccal töltött színes önterülő gyantát hordunk fel a felületre két rétegben, antisztatikus kivitelben is.

Felhasználási terület:
egészségügy, élelmiszeripar, egyéb ipari területeken nagy teherbírású és jó tisztíthatósági előnyökkel
 
Struktúr bevonat
Ebben az esetben az előkészítések után felhordott színes műgyanta réteg felületzárása un. struktúr hengerléssel történik, mely különleges esztétikát és csúszásmentességet biztosít a burkolatnak.
Felhasználási terület:
raktárak, könnyen tisztítható műhelyek, garázsok, zárt parkolók
 
Rusztik padló

Saválló műgyanta padlóburkolatEz a technológia magas műszaki követelményeket kielégítő burkolat fajta, ahol a műgyanta több rétegben és rétegek közti kvarc szórással, csiszolással van a felületre felhordva, igény szerinti színben, csúszás mentes kivitelben.

Nagymértékben tudja javítani az egyenetlen betonfelület megjelenését.

Felhasználási terület:
nagy padló-teherbírást igénylő üzemek, raktárak
 
Dekor padló
Dekor padlóTechnológiájában a rusztik padlóhoz hasonló, de a kvarc töltőanyag ebben az esetben választás szerinti színösszetételben kerül felhordásra és nagy kopásállóságú, színtelen záró réteggel van ellátva, így magas esztétikai igényeket elégít ki.
Felhasználási terület:
élelmiszer üzemek, üzlethelyiségek, bemutató termek, folyosók, előcsarnokok, váróhelyiségek

 
Öntött padló
Ez a megoldás kifejezetten nehéz ipari igényeknek kitett rendkívül nagy kopásállósággal és nyomószilárdsággal rendelkező kvarccal töltött, helyszínen kevert és simított vastag padlóbevonati rendszer. Igény szerint színes záró réteggel.
Felhasználási terület:
gép-, nehéz- és vegyipari üzemek, raktárak, csarnokok, közlekedő folyosók, gyors útjavítások, beton pótlások, statikai vasbeton megerősítések, lépcső felújítások

 

TELEFON/FAX: (+36) 1 424-53-15, MOBIL: (+36) 30 957-53-51