Műgyanta padlóburkoló És Építőipari Csoport

Szisztéma
A műgyanta burkolatok végtelen választéka

Lakótér burkolata műgyanta padlóvalMa amikor Európa - műgyanta gyártás tekintetében számításba vehető - szinte összes jelentős gyártó cége képviselteti magát hazánkban, valamint a hazai gyanták is elérik a nemzetközi színvonalat, korlátlanul rendelkezésünkre állnak az igényekhez szükséges anyagok. A kérdés csak az, hogy melyik és milyen anyagot és technológiát válasszuk a számtalan ajánlatból?


Az ARTFLOOR Műgyanta Padló burkoló és Építőipari Csoport a megvalósításon túl ezt a problémát felelősséggel vállalja fel, és garanciával oldja meg, egy most már Ön által is kézzelfogható ARTFLOOR SZISZTÉMA alapján.

 
Szabadság a burkoló anyag kiválasztásában

E szisztéma szerint Ön nincs korlátozva egyetlen gyártó cég termékéhez, vagy annak elkötelezett kivitelezőjéhez sem, hanem a felmerült műszaki problémát a legoptimálisabb anyagból és technológiával végezzük el Önnek. Ennek eredményeként közösen igyekszünk kialakítani a legkedvezőbb ár / érték arányt.

A biztosíték erre az írásos garancián túl az ARTFLOOR Műgyanta Padlóburkoló és Építőipari Csoport munkatársainak a szakmában eltöltött több mint 15 éves tapasztalata, tárgyi, elméleti, és gyakorlati tudása, a kutatókkal, gyártókkal, és forgalmazókkal tartott szoros kapcsolata, valamint legkorszerűbb felület-előkészítő gépei, melyek elengedhetetlenül szükségesek a jó minőségű gyors és szakszerű kivitelezéshez.

 
Az Artfloor Műgyanta Padló burkoló és Építőipari Csoport üzleti és műszaki szisztémája

Közösségi tér műgyanta burkolataAz Artfloor szisztéma tehát egyszerűen azt jelenti, hogy a gyártó cégtől függetlenül, de azok kínálatából válogatva a megrendelővel közösen kiválasztjuk az adott igényeknek legmegfelelőbb műgyantafajtát és hozzá ajánljuk a legalkalmasabb kivitelezési technológiát az összes lehetőségből.

Természetesen a műgyanta burkolat kiválasztásakor a legmegfelelőbbnek ítélt műgyanta típusáról a gyári ismertetőkben közölt műszaki paraméterek alapján lehet csak dönteni, melyet igény szerint Tisztelt megrendelőinknek átadunk.

 

TELEFON/FAX: (+36) 1 424-53-15, MOBIL: (+36) 30 957-53-51